Begin met zoeken

Arrangementen, om optimaal te genieten van je verblijf

Zoek je iets bijzonders voor een weekendje of een midweek weg, of een heerlijke week vakantie? Wil je veel zien en ervaren en laat je je graag door ons inspireren? Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - en boek zo'n uniek arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk meerdere activiteiten te combineren, verdeeld over meerdere dagen. We stellen graag een prachtig programma voor je samen. Geschikt voor gezinnen, stellen, singles.

Ben je op zoek naar bijzondere arrangementen voor een groter gezelschap, kijk dan bij Activiteiten.

corona-proof

Arrangement Autopuzzeltocht Groningen

Genieten, nieuwe plekken ontdekken, puzzelen en prijzen winnen: een uniek en veilig uitje in deze donkere dagen. Geschikt voor het hele gezin, met zijn tweeën, of single.
Maak er een compleet verrassingsavontuur van en combineer een bijzondere overnachting in het stro, met zo'n bijzondere autopuzzeltocht. Je kunt kiezen uit een route in het Zuidelijk Westerkwartier of door het Hogeland. De autopuzzelritten zijn ontwikkeld door LocalGroningen.nl.

Vanaf € 139,00 voor twee personen, incl. één overnachting met ontbijt
Meer informatie
corona-proof

Arrangement Op Goed Geluk

Ben je toe aan een beetje avontuur? Durf jij het aan voor één dag of avond een onbekend avontuur tegemoet te gaan? Boek dan het arrangement "Op goed geluk". Kies uit één van de vier thema's en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Durf jij in het diepe te springen? Op goed Geluk! Boeken kan alleen in combinatie met een verblijf op de Hayema Heerd.

Vanaf € 50,00 pp als extra op de reguliere boekingsprijs. Minimaal twee personen
Meer informatie
corona-proof

Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer heel anders? En houd je van actief zijn in de buitenlucht? Ben je liever moe dan lui en heb je altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan de bijzondere Boer'n Business 'Inboeringscursus'. Als je wilt mag je een keertje melken zoals vroeger, en daarna ontdekken hoe het in de moderne tijd er aan toe gaat op de boerderij.
(Ook geschikt voor kinderen vanaf minimaal 4 jaar.)

Vanaf € 40,00 p.p. (volwassenen); € 10,00 p.p. (kinderen)
Lees meer:

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!