Begin met zoeken

Wat een fantastische dag hebben we op de Hayema Heerd gehad! Wij hebben ons groene en sfeervolle buitenterrein omgetoverd tot een fantastische festivallocatie. Mét bruidspaar, muziek en feestelijke festivalaankleding, maar nu nog even zonder gasten. Op deze manier bereiden wij ons voor op het moment dat vanuit de overheid wordt aangegeven dat we in beperkte omvang weer kunnen starten, maar met de restrictie voldoende afstand te houden van elkaar. Wij zijn dan alvast warm gedraaid en kunnen op deze manier onze bruidsparen een onvergetelijke trouwdag en -feest aanbieden.

De proef is uitermate goed geslaagd: het weer zat mee, maar nog belangrijker is dat we alle huwelijksmomenten op 1,5 meter hebben kunnen testen. De vader van de bruid gaf zijn dochter weg waarbij ze beiden het uiteinde van een 1,5 meter lange stok versierd met een witte kanten strik, vasthielden. Het bruidspaar stond na de ceremonie met de ambtenaar van de burgerlijke stand, als stralend middelpunt in een prachtig versierde cirkel met witte linten en witte ballonnen, waar de gasten omheen stonden en bij wijze van felicitatie het hartjesgebaar met hun handen maakten en een kushand in de lucht gaven. De 'gasten' brachten een champagnetoast uit, die zij eerst zelf ophaalden bij een prachtig versierde kraam, in een rij met 1,5 afstand van elkaar vanzelfsprekend.

De zitjes waren zo geplaatst dat gasten uit een gezin bij elkaar konden zitten op afstand van de overige gasten. Het bruidspaar liep vervolgens langs de gasten (weer op afstand). En het afsluitende feest waarbij gedanst werd op muziek van de DJ die draaide vanaf een echte boerenkar, vond ook rondom dezelfde versierde cirkel plaats. Zelfs de 1,5 meter polonaise is gedanst!

Het hele terrein was versierd in een sfeervolle festivalsetting: met huifkarren, kramen, tipi's, gekleurde vlaggetjes, lampjes, zitjes van strobalen bekleed met wit kant, witte linten, prachtige bloemen, vintage kleden, witte ballonnen, outdoor cooking en een foodtruck met overheerlijke verse koffie en cappuccino.

Kortom: wij zijn goed voorbereid met de Festival Bruiloft 1.5 en we hopen op deze manier bruidsparen in de nabije toekomst weer een hele fijne en onvergetelijke trouwdag te kunnen bieden!

Dankjewel voor de inspiratie en samenwerking aan deze bijzondere bruiloft: Marit en Remko, de 'vader' van de bruid, Absolutfotografie, Jullie Moment zelfstandig trouwambtenaar, Videograaf Ado Elvers, Toffe Koffie, Hoogeland Catering en Soundmasters.

Heb je interesse in de Festival Bruiloft 1.5 op de Hayema Heerd? Neem dan contact met ons op en we geven je alle informatie!