Begin met zoeken

Wat moet dit jaar de inhoud van het kerstpakket worden?"

Dé vraag waar menig baas of secretaresse zich jaarlijks de hersenen over kraakt. De winter staat al weer bijna voor de deur en dit is wellicht één van de dingen die je nog moet regelen voor de kerst? Geen zorgen.......

Kom 11 & 12 december je eigen kerstpakket shoppen tijdens het Goud Midwinter kerstfeest op de Hayema Heerd in Oldehove.

Het is nieuw, het wordt bijzonder, het wordt magisch!

Met name bedrijven (ook kleinere bedrijven) nodigen wij van harte uit, met de eigen werknemers (en hun gezinnen) een uniek kerstpakket bij elkaar te shoppen. Tal van ondernemers uit de regio en uit Groningen staan klaar om heerlijke producten, snuisterijen, hapjes en drankjes aan te bieden. Er zijn producten in verschillende prijsklasse en in verschillende categorieën. Aan vrouwen, aan mannen én aan kinderen is gedacht. Ook zijn er enkele bijzondere workshops en er klinken natuurlijk sfeervolle en vrolijke kerstliedjes.

Praktische punten, zonder gedoe

  • Nodig je medewerkers uit voor een gezellige avond. Gewoon goed, lekker, verzorgd en toegankelijk.
  • Richtlijn tijdstip: tussen 16.00 en 21.00 uur.
  • Liever een andere datum of andere tijd? Informeer naar de mogelijkheden.
  • Als bedrijf bepaal je zelf hoeveel waarde het kerstpakket mag hebben. Hiervoor kunnen bonnen ter waarde van € 5,00 per bon van tevoren worden besteld. Met deze waardebonnen kunnen de medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Zij gaan naar huis met een goed gevulde doos.
  • We bieden complete arrangementen aan - incl. kerstpakket, drinken, diverse hapjes en snacks - in meerdere prijsklassen, vanaf € 50,00 pp.
  • Voor grotere groepen (vanaf 50 personen) maken we graag een arrangement op maat.