Begin met zoeken

Herfstvakantie in Groningen - weg van de drukte

Ontdek het mooie Groningen voor een midweek, een lang weekend, een hele week, of voor een short-stay van twee dagen en één overnachting.
Groningen is dé provincie met de meeste ruimte, de mooiste luchten, de oudste kerkjes, prachtige landschappen en vergezichten, pittoreske dorpjes. Geen drukte, even geen corona-stress, gewoon puur genieten en veel mooie plekjes ontdekken.

Reserveer één van de accommodaties van het Stro-Hotel, of ervaar de natuur en ruimte - puur en oer - in één van onze huifkarren.

Ontdek Groningen op de fiets of ga aan de wandel. Wij vertellen je graag over onze prachtige omgeving, en geven tips over mooie routes.

Herfstvakantie bij de Hayema Heerd is ook zeer geschikt voor kinderen. Binnen en buiten is er van alles te spelen en te beleven; trampoline springen, spelen in de Barn&Beach, gezellige bordspellen, enz. enz. Vervelen is er niet bij.
Voor drie dagen met het gezin kunt u al boeken voor € 295,00!

Kijk voor meer info bij: herfstvakantie met het gezin

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!