Begin met zoeken

't Is nieuw, 't wordt bijzonder, 't wordt magisch!

Wanneer je nog niet eerder op de Hayema Heerd bent geweest, kijk je je ogen uit. De grote feestruimte van het Stro-hotel is het decor voor een uniek kerstevent. Waar al menig bruidspaar is getrouwd, is de feestruimte nu ingericht in winterse kerstsferen. Véél lichtjes, kerstbomen, versieringen en kraampjes. De geuren van kruidige drankjes, warme chocolademelk en overige lekkernijen nodigen uit even te gaan zitten en te aanschouwen wat er om je heen eigenlijk allemaal gebeurd.

Je vindt er leuke kerstcadeaus, mooie producten uit de regio, proeverijtjes, lekkere drankjes, muziek, workshops én nog veel meer.

Naast de diverse kramen binnen, is het in de Barn & Beach ook bijzonder sfeervol met lekkere snacks en soepen, kerstbomen, houtsnippers, fakkels en vuurkorven. Kom gezellig shoppen met je familie. Ook voor kinderen is het een erg leuk uitje!

KERSTTIP: In samenwerking met de nieuwe supermarkt Telintel én de kok van Abrahams Mosterdmakerij bieden wij jullie een gratis kerstrecept aan. Telintel is gespecialiseerd in vooral streekproducten en biologische producten, dus erg lekker allemaal. Terwijl de kok ter plekke aan het koken is, kun je ook al iets van de verschillende kerstgerechten proeven. Valt het in de smaak?! Bestel dan de kerstdinerbox. Succes gegarandeerd tijdens de kerstdagen.

Datum: 11 & 12 december 2019

Tijdstip: 16.00 t/m 21.00 uur

Locatie: Hayema Heerd in Oldehove (GRATIS ENTREE)

Standhouders

Een uniek evenement neerzetten dat kun je niet alleen. Wij geloven in samenwerken in de regio, en inmiddels zijn er tal van ondernemers in de regio die dit Goud Midwinter-kerstfeest samen met ons willen organiseren. Met zo'n gevarieerde groep enthousiaste ondernemers uit de regio wordt het vanzelf een prachtig en uniek kerst-event.

Wil jij als standhouder niet ontbreken en ook meedoen op dit unieke evenement? Klik dan hier.