Begin met zoeken

Werken bij de Hayema Heerd

Geen doorsnee baan, maar een baan vol van variatie en belevenissen, dat is wat we je bieden. Op dit moment zijn er geen vacatures; zodra er weer ruimte is zal dat hier zichtbaar zijn en worden gepubliceerd.

Jouw werkplezier staat bij de Hayema Heerd voorop: persoonlijk en professioneel. Of het nu je eerste baan is en je wilt veel leren, of je hebt al behoorlijk veel werkervaring en levenservaring en wilt dat delen en jezelf ook blijven ontwikkelen.

Hayema Heerd is een klein bedrijf met een enorme drive om optimale gastvrijheid aan te bieden aan onze gasten én om grootse en bijzondere ervaringen en events tot stand te brengen.

Dat lukt alleen met medewerkers die snappen dat - naast hard werken in een goede collegiale sfeer - een flexibele instelling én vooral ook veel plezier samen maken, van het allergrootste belang zijn. Dan alleen blijft de creativiteit stromen, ontwikkelt de Hayema Heerd zich steeds verder, en jij ook.

Ben je benieuwd hoe het er écht aan toe gaat bij Hayema Heerd? Bel of mail gerust om een keer een kennismakingsgesprek te maken. Onze mensen willen graag hun ervaringen met je delen.

We zijn geïnteresseerd in leerlingen / studenten die een stageplek zoeken voor uiteenlopende werkzaamheden.