Begin met zoeken

Herfst -arrangement: Natuurlijk goud in Groningen

Niets is zo heerlijk dan je vrij te kunnen bewegen in de natuur. Vooral in deze tijd waarin de dagelijkse bewegingsvrijheid door Corona juist beperkt wordt. Maak je hoofd leeg en doe nieuwe ervaringen op die je zonder zorgen over corona kunt ondernemen.

Ervaar dit exclusieve arrangement ‘Natuurlijk goud in Groningen’.

Het arrangement is ontwikkeld in opdracht van LocalGroningen, en wordt samen door verschillende lokale ondernemers aangeboden.

Wie kiest voor het Stro-Hotel Hayema Heerd als uitvalsbasis voor het arrangement, gaat een ware belevenis tegemoet. Het avontuur begint bij een overnachting in het Strokasteel. Is het nog niet mogelijk naar een restaurant te gaan? Geen zorgen. Bij één van de restaurants in de regio wordt een goedgevulde maaltijdbox met een smakelijke avondmaaltijd voor je geregeld. De volgende morgen wordt je verrast met een uitgebreid ontbijt, en daarna.....Op pad met de boswachter!

Workshop Natuurfotografie - Paddenstoelen fotograferen

Hoe kun je beter de herfst ervaren dan erop uit te trekken en lekker actief bezig te zijn? Boswachter en fotograaf Wilco van der Laan weet alles van natuur en fotograferen. Hij neemt je mee naar het Slochterbos in Slochteren. In dit boslandschap groeien de mooiste paddenstoelen. Wilco leert je de fijne kneepjes hoe je paddenstoelen 't allermooist kunt fotograferen. De workshop is bedoeld voor amateurfotografen die nog weinig ervaring hebben en graag iets bijleren. Tussendoor vertelt Wilco met veel enthousiasme over de plaatselijke flora en fauna.

Er op uit in de natuur was nog nooit zo leuk geweest!

Praktische informatie

Bij dit arrangement 'Natuurlijk Goud in Groningen' is het volgende inbegrepen:

  • één overnachting + ontbijt voor twee personen in het Strokasteel
  • workshop fotografie onder leiding van fotograaf Wilco vd Laan (zie foto hiernaast)
  • lunchpakket met oa lokale producten van restaurant Fraeylemaborg
  • maaltijdbox met tweegangen maaltijd (excl. drankjes)
  • mogelijkheid zelf koffie/thee te zetten bij Hayema Heerd.
  • (Uitbreiding naar meer dagen/meer personen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden)
Prijs € 310,00 voor twee personen all-in
Meer informatie of direct reserveren