Begin met zoeken

Coronaproof vergaderen in Groningen

Juist in deze tijd is het belangrijk elkaar ook af en toe live te ontmoeten.
Verbinding houden met je collega's, met je team, met de organisatie of bedrijf waarvoor je werkt; juist nu - in deze vreemde tijd vol onzekerheden - is dat van nog grotere betekenis. Als je weet wat de ander voelt en ervaart, wordt het samenwerken op afstand een stukje eenvoudiger.

Het organiseren van een bijeenkomst, of training of teambuilding is echter in deze tijd geen eenvoudige opgave. Kan het qua ruimte wel? Is het echt veilig? Is het wel gepast in de huidige tijd, met de oproep zoveel mogelijk thuis te werken? Geeft het niet teveel gedoe en stress? Veel vragen en onzekerheden, waar we graag met zorg naar kijken en waarvoor we maatwerk kunnen leveren. Door een creatieve invulling zijn er veel mogelijkheden om groepen te ontvangen.

Zie hieronder de corona-proof capaciteit van de verschillende vergaderruimtes.

Coronaproof vergaderruimte

Veel m2 én inspirerende en prikkelende ruimtes hebben we bij de Hayema Heerd. Dit is de huidige capaciteit van de vergaderruimtes:

  • De grote ruimte is geschikt tot zo'n 25 personen
  • Op de ruime hooizolder kunnen diverse kleine groepjes werken
  • De kleine vergaderruimte rond de grote ovalen tafel is geschikt tot 6 personen
  • De strandtent in de Barn&Beach is geschikt te maken tot ca. 10 personen
  • De gehele Barn&Beach is groot genoeg voor zo'n 30 personen.
  • NIEUW! Vergaderen of trainen midden in het land in een Stertent!
Benieuwd naar coronaproof vergaderen in een prikkelende omgeving?

Bijzonder vergaderen - in de tent!

En wat voor een tent! Een stertent van 13mø met een prachtig design. Wie het durft een beetje te experimenteren met een kleinschalig evenement, op zoek is naar iets unieks, intiems, back-to-basic, maar niet te - kiest voor een 'Stertent-meeting'. De tent wordt geplaatst midden in het weidse Groningse landschap. De tent kan geheel worden afgesloten; een gezellige kachel staat te snorren, schapenvachtjes en fleecedekentjes zijn voorhanden.
Het is ook mogelijk twee stertenten aan elkaar - overdekt - te koppelen. Handig als je in twee kleinere groepjes wilt werken.

Na een stertent-meeting ga je met een vakantiegevoel naar huis!
Meer informatie over vergaderen in de tent

Hybride vergaderen Groningen

In Covid-tijd is het in grotere groepen bijeenkomen niet verstandig, of bij pieken in het aantal corona-besmettingen, zelfs niet toegestaan. Met hybride vergaderingen krijg je het beste van twee werelden - door de voordelen van persoonlijk in kleine groepjes bijeen te komen, te combineren met de moderne technologie van vandaag, waardoor aanwezigen virtueel kunnen afstemmen vanuit thuis, of vanaf elders.

Hayema Heerd is de eerste kleinschalige vergaderlocatie in Noord-Nederland met de mogelijkheid voor hybride vergaderen. Gebruik kan worden gemaakt van o.a. de modernste HD-audiovisuele apparatuur en fysieke technische ondersteuning.

Hybride vergaderen in Groningen kan bij de Hayema Heerd
Plan jouw hybride evenement