Begin met zoeken

Activiteiten, workshops & arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement?
Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - door het combineren met bijzondere activiteiten.
Zie hieronder diverse activiteiten en arrangementen die we samen met locals en tal van partijen in de regio organiseren - ook zelfs enkele meerdaagse workshops.
De activiteiten en workshops zijn te boeken voor twee personen, voor kleine en grotere groepen.

Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding, een vergaderbreak bieden we diverse unieke activiteiten.
Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor uw verblijf op de Hayema Heerd.
De activiteiten en workshops kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een overnachting, met een vergadering/training, of ander arrangement van de Hayema Heerd.

Workshops en activiteiten voor groepen

(Min. 6 of min. 8 pers. ; tarieven excl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld)

VR - ideaal voor teambuilding

Virtual Reality inzetten voor verbetering van samenwerking, een stimulans voor teambuilding? Ja, juist wel! Durf het aan jezelf te transporteren naar een niet-bestaande wereld. Vanuit de vergaderruimte stap je in een fantasiewereld, soms duister, buitenaards, soms beeldschoon of je wordt speler als ware in een Hollywood-tekenfilm. Het voelt als levensecht en samen met je teamgenoten combineer je teamwork, intellect, fantasie en behendigheid om te overleven.

Vanaf € 450,00 per workshop.
Meer informatie

Fototour Middag-Humsterland

Combineer een unieke overnachting in het stro, in de huifkar, of op de camping met een fietstocht door het Nationaal Landschap Middag- Humsterland. Stap op de fiets, neem je camera mee, en fotograaf Melvin Jonker gidst je langs kronkelige weggetjes, oude dijkjes, weidelandschappen en historische dorpjes met Middeleeuwse kerkjes.Met Melvin ontdek je zo de mooiste fotogenieke plekken.

Geschikt als groepsactiviteit en voor individuele deelname op enkele specifieke data in het jaar.

prijs op aanvraag
Meer informatie

Outdoor Cooking

Een unieke workshop outdoor cooking verzorgt door onze kok. Dit wordt een verwenavond met delicatessen die je zelf bereidt met behulp van vuur, rook, stoom en bijzondere kookattributen. De workshop wordt buiten- of bij slecht weer, in de Barn&Beach - gehouden en is daarom alleen al een onvergetelijke ervaring.

Prijs op aanvraag
Meer informatie

Schapen Drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit!

Vanaf € 450,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag
Meer informatie

Workshop Bouwen met Stro

Stap in de opwindende wereld van het bouwen met stro. De workshop Bouwen met Stro is een simulatie-spel waarin je met je team een uniek bouwproject tot een goed einde moet brengen, met allerlei ingewikkeldheden die horen bij een complex project. Van theorie naar praktijk en onderwijl hard werken én samen veel plezier. Na een paar uurtjes staat er vast en zeker een uniek bouwwerk of kunstwerk.

Vanaf € 450,00 per workshop
Meer informatie

Activiteiten geschikt vanaf 2 personen.

(Grotere groepen mogelijk; tarieven incl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld))

Lekkerrrrr!

Culinair arrangement met restaurant Piloersemaborg

Op loopafstand van de Hayema Heerd is een bijzonder restaurant te vinden: de Piloersemaborg, waar chefkok Dick Soek de scepter zwaait. Voor liefhebbers van goed eten is verdere toelichting dan niet nodig. De aller-allerbeste produkten en ingrediënten uit het noorden komen op je bord in een heerlijk 4-gangen menu. Een arrangement voor avonturiers en fijnproevers.

Prijs vanaf € 145,00 pp, incl. overnachting Hayema Heerd
Meer informatie
veel geboekt

Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer heel anders? En houd je van actief zijn in de buitenlucht? Ben je liever moe dan lui en heb je altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan ons bijzondere Boer'n Business 'Inboeringscursus'.
(Ook geschikt voor kinderen vanaf minimaal 4 jaar.)

Vanaf € 40,00 p.p. (volwassenen); € 10,00 p.p. (kinderen)
Meer informatie
veel geboekt

Arrangement Wadlopen

Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte? Wadlopen: tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro.

Wil je wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 64,50 pp, incl. overnachting
Meer informatie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!