Begin met zoeken

Activiteiten, workshops & arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement?
Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - door het combineren met bijzondere activiteiten.
Zie hieronder diverse activiteiten en arrangementen die we samen met locals en tal van partijen in de regio organiseren - ook zelfs enkele meerdaagse workshops.
De activiteiten en workshops zijn te boeken voor twee personen, voor kleine en grotere groepen.

Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding, een vergaderbreak bieden we diverse unieke activiteiten.
Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor uw verblijf op de Hayema Heerd.
De activiteiten en workshops kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een overnachting, met een vergadering/training, of ander arrangement van de Hayema Heerd.

Workshops en activiteiten voor groepen

(Min. 6 of min. 8 pers. ; tarieven excl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld)

Fototour Middag-Humsterland

Combineer een unieke overnachting in het stro, in de huifkar, of op de camping met een fietstocht door het Nationaal Landschap Middag- Humsterland. Stap op de fiets, neem je camera mee, en fotograaf Melvin Jonker gidst je langs kronkelige weggetjes, oude dijkjes, weidelandschappen en historische dorpjes met Middeleeuwse kerkjes.Met Melvin ontdek je zo de mooiste fotogenieke plekken.

Geschikt als groepsactiviteit en voor individuele deelname op enkele specifieke data in het jaar.

prijs op aanvraag
Meer informatie

Schapen Drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit!

Vanaf € 495,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag
Meer informatie

Activiteiten geschikt vanaf 2 personen.

(Grotere groepen mogelijk; tarieven incl. BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld))

Lekkerrrrr!

Culinair arrangement met restaurant Piloersemaborg

Op loopafstand van de Hayema Heerd is een bijzonder restaurant te vinden: de Piloersemaborg, waar chefkok Dick Soek de scepter zwaait. Voor liefhebbers van goed eten is verdere toelichting dan niet nodig. De aller-allerbeste produkten en ingrediënten uit het noorden komen op je bord in een heerlijk 4-gangen menu. Een arrangement voor avonturiers en fijnproevers.

Prijs vanaf € 165,00 pp, incl. overnachting Hayema Heerd
Meer informatie
veel geboekt

Arrangement Wadlopen

Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte? Wadlopen: tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro.

Wil je wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 75,00 pp, incl. overnachting
Meer informatie

Arrangement Vaarsafari Lauwersmeer

Waar vind je wilde paarden, exotische dieren en ongerepte natuur in Nederland? Stap aan boord van de Vlinderbalg, vaar over het Lauwersmeer en je zult sprakeloos zijn. Zoveel Schotse runderen en wilde paarden maar ook grote roofvogels als de kiekendief, slechtvalk en de zeearend cirkelen boven het gebied. Als arrangement te boeken vanaf april tot en met september, in combinatie met een overnachting bij de Hayema Heerd.

Vanaf € 75,00 p.p. (incl. overnachting)
Meer informatie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!