Begin met zoeken

Activiteiten, workshops & arrangementen

Zoek je een bijzondere activiteit voor een dagje uit, een weekendje weg, of een compleet verzorgd arrangement? Hayema Heerd biedt verschillende workshops en activiteiten aan voor jong en oud, voor kleine en grotere groepen. De activiteiten vinden plaats op eigen terrein, soms in samenwerking met andere lokale partijen, of we maken gebruik van de mogelijkheden in de regio. Ook voor bedrijfsuitjes, een effectieve teambuilding of een vergaderbreak bieden we diverse unieke activiteiten.

Zie hieronder diverse activiteiten en arrangementen. Sommige activiteiten en workshops zijn te boeken voor twee personen of kleine gezelschappen, andere activiteiten zijn juist geschikt voor grotere groepen.

Wij helpen graag met het samenstellen van een passend programma voor een verblijf op de Hayema Heerd.

De activiteiten en workshops kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een overnachting, vergadering/training, bedrijfsfeest of ander arrangement van de Hayema Heerd.

Activiteiten, individueel en voor groepen

Groepsactiviteiten

We bieden diverse activiteiten voor groepen, die in combinatie met bijvoorbeeld een vergadering en/of overnachting geboekt kunnen worden.

De meeste workshops en activiteiten zijn standaard geschikt voor groepen tot zo'n 15 tot 20 personen, sommige activiteiten zijn ook prima geschikt voor groepen tot 50 of zelfs nog meer personen. Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten te combineren om tot een passend programma te komen. We denken graag mee!

Klik hier voor meer informatie

Teambuilding

Veel lol en een serieuze uitdaging maken een training of teambuildingsactiviteit effectief, want alleen dan wordt er na afloop nog veelvuldig over nagepraat. In samenwerking met diverse partijen uit de regio bieden we diverse workshops aan. Veel van deze activiteiten hebben zichzelf bewezen effectief te zijn als teambuilding activiteit.

Zowel voor relatief kleine groepen tot ca. 15 personen als voor grote groepen vanaf 50 personen zijn er diverse mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

Kampactiviteiten

Wij zijn er van overtuigd dat kinderen zich op de Hayema Heerd prima zullen vermaken, ook (of juist) zonder activiteitenprogramma.

Toch hebben we tal van activiteiten waarmee jullie een meerdaags programma kunnen vullen zonder dat je het terrein hoeft te verlaten. Denk aan hutten bouwen, een (boeren) zeskamp, speurtocht of zelfs een schuimparty of graffiti workshop.

Voor ieder budget hebben we wel iets te bieden!
Klik hier voor meer informatie

Autopuzzeltochten

LocalGroningen heeft een aantal prachtige autopuzzeltochten ontwikkeld die heel goed gecombineerd kunnen worden met een arrangement op de Hayemaheerd.

Gezellig een dagje met de auto op pad met een ouderwets routeboek op schoot, om zo de mooiste plekjes en verhalen van de provincie Groningen op een bijzondere manier ontdekken. De autopuzzeltochten zijn geschikt voor iedere leeftijd. Mensen met interesse in natuur, cultuur, historie, architectuur worden flink verwend met deze autopuzzeltochten.

De tochten zijn geschikt om alleen, met z'n tweeën of een gezin te rijden, maar ook in groepsverband met meerdere auto's.
Klik hier voor meer informatie

Arrangementen voor kleine gezelschappen

Zoek je iets bijzonders voor een weekendje of een midweek weg, of een heerlijke week vakantie? Wil je veel zien en ervaren en laat je je graag door ons inspireren? Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - en boek zo'n uniek arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk meerdere activiteiten te combineren, verdeeld over meerdere dagen. We stellen graag een prachtig programma voor je samen om optimaal te genieten van je verblijf op de Hayema Heerd.

Geschikt voor kleine gezelschappen zoals gezinnen, stellen, singles.
Klik hier voor diverse arrangementen

Alles op een rijtje

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we, want er is ontzettend veel mogelijk.

We hebben daarom alle activiteiten, workshops, arrangementen voor je op een rijtje gezet. Nog handiger; neem gewoon contact met ons op, vertel ons je wensen en budget en we maken een mooi voorstel op maat dat helemaal past bij jouw gezelschap. Wij weten namelijk precies welke activiteiten geschikt zijn in een bepaalde periode van het jaar en bij welke doelgroep ze het best passen.

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten

Zomaar een aantal toppers uit ons aanbod uitgelicht

Wij vinden al onze activiteiten natuurlijk ontzettend leuk, anders zouden we ze niet aanbieden (echt niet!). Toch zijn er een aantal workshops en arrangementen die heel erg goed passen bij ons als locatie en waarvan we stiekem overtuigd zijn dat ze nergens anders leuker of beter aangeboden worden.

veel geboekt

Schapen drijven

De opdracht is eenvoudig: probeer een koppel schapen door een parcours te leiden. Je leert de fijne kneepjes van het schapen drijven en hebt met je groep heel veel plezier. Leerzaam, vol humor en lekker actief in de buitenlucht. Raak niet in de stress als de schapen je iedere keer in het ootje nemen. Ook voor teams en afdelingen een bijzondere activiteit!

Vanaf € 495,00 per workshop. Voor zakelijke markt prijs op aanvraag
Meer informatie
Lekkerrrrr!

Culinair arrangement met restaurant Piloersemaborg

Op loopafstand van de Hayema Heerd is een bijzonder restaurant te vinden: de Piloersemaborg, waar chefkok Dick Soek de scepter zwaait. Voor liefhebbers van goed eten is verdere toelichting dan niet nodig. De aller-allerbeste produkten en ingrediënten uit het noorden komen op je bord in een heerlijk 4-gangen menu. Een arrangement voor avonturiers en fijnproevers.

Prijs vanaf € 165,00 pp, incl. overnachting Hayema Heerd
Meer informatie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!