Bel ons op
+31(0)50 40 30 9 30
Taal
Begin met zoeken

Familiefeest

Hayema Heerd is dé leukste feestlocatie in Groningen voor familiefeesten. Waarom?

In de grote schuur met gezellige zitjes, de stro-bank, tafeltennistafel, schommel, spelletjes verveelt niemand zich. Of kies de vrolijke Barn & Beach voor een uniek strandfeest.

Voor familiegroepen bieden we verschillende echt leuke activiteiten - voor jong en ouder geschikt. Aanraders zijn de workshops “outdoor cooking”, "schapen drijven", de Boer'n Business Inboeringscursus. Of lekker sportief: fietsen, of toeren met de elliptigo's. Laat je inspireren en neem een kijkje bij onze Activiteiten.

Een familieweekend incl. overnachting is ook mogelijk.
Slapen in het Stro-hotel, of lekker avontuurlijk in de huifkarren. De huifkarren plaatsen we in een halve cirkel bij elkaar op een mooi plekje van het terrein. Picknicktafels en vuurschaal er bij en het 'verre wilde westen is opeens vlakbij'.

Liever een buitenfeestje en gezellig kamperen met de hele familie? Dat is zeker ook mogelijk. Voor groepen hebben we een apart veldje op onze mini-camping.

Ervaringen gasten

27-04-2019 Als cadeau gekregen voor ons huwelijk. Wat een leuk idee. We hebben er zelfs een nachtje aan vast geplakt. Heerlijk geslapen, wat een rust!! Bij de Theefabriek een heerlijke Groningse Theetafel gedaan. Ook een aanrader Het ontbijt is zeer luxe en lekker. Wellicht komen we met de camper en/of motoren nog eens langs. Groet, Jeroen en Yvonne

star star star star star
Jeroen en Yvonne

Wij kijken met een goed gevoel terug naar onze teamdag dinsdag jl. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de uitstekende verzorging.

star star star star star
Ankie Fennema

Bedankt voor jullie uitstekende service afgelopen zaterdag. Iedereen heeft ontzettend genoten en vond de locatie ontzettend gezellig.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

Beste Wil & Hans, bedankt voor een echt geweldig verblijf in Hayema Heerd. Het was de hele lange reis van Denemarken waard. Zo'n prachtige omgeving in dit vriendelijke land. Het ontbijt was ook heerlijk! Beste wensen, Ole & Lisbet

star star star star star
Ole en Lisbet