Begin met zoeken

Bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes in Groningen

Ieder bedrijfsfeest op de Hayema Heerd is uniek. We bieden tal van bijzondere activiteiten, als vergaderbreak, als teambuilding of als bedrijfsuitje.
Combineer een dag van bijzondere activiteiten met hapjes, drankjes, met een heerlijke BBQ of buffet en je hebt een fantastisch personeelsfeest!

Organiseer alles op één locatie

De Hayema Heerd biedt de mogelijkheid alles onder één dak te organiseren van kleine groepen tot circa 100 personen. Voor workshops en activiteiten werken we samen met tal van locals en bedrijven in de regio.

Bedrijfsuitje met overnachting

Het bedrijfsuitje of bedrijfsfeest kan gecombineerd worden met een overnachting. Wanneer je blijft slapen, overnacht je wel op een hele unieke manier. Je slaapt namelijk in één van de unieke accommodaties van het Stro-Hotel of kies jij liever voor één van de huifkarren?

Gegarandeerd wordt dit een onvergetelijk uitje. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van onze camping. Wanneer jullie het fijn vinden staat er de volgende morgen een uitgebreid en gezond ontbijt klaar.

Zoek je nog een leuke daginvulling? Kies dan voor één van de bijzondere workshops of activiteiten van de Hayema Heerd. Voor grotere groepen maken we een combinatie van meerdere activiteiten. Wil je meer weten over onze mogelijkheden, workshops, activiteiten of misschien eerst eens komen kijken? Neem gerust contact met ons op .

quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon

Bedankt voor deze ongelofelijke mooie herinnering, Het was echt top! Heerlijk genoten, fantastisch eten en goede service op een pracht locatie. Iedereen is heerlijk blijven slapen en we hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Kids blij, ouders blij! Dat was het motto van deze bruiloft. En die missie is zeker geslaagd. Heel erg bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Ga zo door!

star star star star star
Huwelijksfeest Chris en Saskia

Bedankt voor jullie uitstekende service afgelopen zaterdag. Iedereen heeft ontzettend genoten en vond de locatie ontzettend gezellig.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

September 2018 Wat hebben wij een fantastische trouwdag bij jullie gehad. Een super verzorgde buitenbruiloft en een spectaculair feest. En heel sfeervol overnachten in de Iglo als afsluiter. Het was werkelijk fantastisch! Wij hebben enorm genoten. Ruther en Esther

star star star star star
Rutger en Esther