Begin met zoeken

Trouwen op je eigen festivalbruiloft

Op onze mooie, groene locatie kunnen wij een fantastische festivalbruiloft voor jullie organiseren. Twee mooie tenten die je al van verre ziet, zijn sfeervol ingericht, met allerlei zitjes, strobanken, statafels, kleden, schapenvachtjes enz. Met minder goed weer kunnen de gasten toch buiten blijven. Rond de festivaltenten staan diverse kraampjes opgesteld, gezellige picknickplekken, foodtruckjes, misschien boerenkarren waar de muziekband of DJ staan te spelen. 's Avonds als het frisser wordt, branden er diverse vuurschalen.

Een festivalbruiloft mag duren tot 23.00 uur 's avonds (weekends). Na 23.00 uur moet het buiten stil zijn. Met een paar naaste vrienden/familie kan het bruidspaar zeker nog even doorgaan, binnen in de grote feestruimte.

Bij een festivalbruiloft hoort natuurlijk ook blijven slapen. Dat kan; op de minicamping en in een strobedje van het Stro-hotel

Meer weten over het vieren van een festivalbruiloft?

Festivalbruiloft in Coronatijd

In deze onzekere tijd zijn een paar dingen helder geworden: 1. buiten is beter als binnen; 2. voorkom dat veel mensen dicht bij elkaar blijven staan.

De allerbeste manier om een huwelijksfeest in coronatijd te organiseren is dus buiten!
Op het sfeervolle buitenterrein van Hayema Heerd is ruimte genoeg. Buiten is de bewegingsvrijheid voor gasten veel ruimer als voor een binnenbruiloft.

Onze medewerkers blijven op afstand en zullen zich niet tussen de gasten mengen om hapjes/drankjes te serveren en om glaswerk en servies op te halen. In diverse kraampjes worden drankjes, taart, allerlei hapjes, eten gepresenteerd. Glaswerk, servies enz. kunnen gasten na gebruik zelf weer terugbrengen.

Op verschillende plekken zijn desinfectiemiddelen voor de handen beschikbaar. Toiletruimtes zijn voorzien van desinfectiemiddel en tissues, zodat iedere gast na gebruik zelf alle aangeraakte delen kan reinigen.

Veilig feesten en dansen met blote voeten in het gras
Meer informatie