Bel ons op
+31(0)50 40 30 9 30
Taal
Begin met zoeken

Romantische overnachting in de stro-iglo

De tweepersoons stro-iglo is een super-romantische plek voor jong en ouder verliefden, pas getrouwden, voor stellen die hun huwelijksverjaardag willen vieren. De iglo heeft een comfortabel bed met veel stro, en zacht topdekmatrasje, fijn bedlinnen. Aan de knusse eettafel onder de kroonluchter mijmer je samen over jullie liefde. Neem een drankje uit het koelkastje, en wacht op de nacht om hopelijk een prachtige sterrenhemel te kunnen bewonderen. Wil je 's morgens ook verwend worden, bestel dan de picknickmand met een uitgebreid ontbijt.

De stro-iglo kan geboekt worden als bruidssuite, als je na afloop van je huwelijksfeest de huwelijksnacht wilt doorbrengen in de stro-iglo.

Stro-iglo voor vier personen

De vierpersoons stro-iglo is volledig ingericht met een groot tweepersoons bed en twee aparte eenpersoons bedden, een ruime (ronde) eethoek, koelkastje.

De iglo's hebben een eigen terrasje met een stoere picknicktafel. In de zomer kun je lekker luieren in je eigen zonnestoel. Sanitair is op korte afstand van de iglo. Ook kan gebruik gemaakt worden van keukenvoorzieningen.

Kinderen zijn dol op slapen in de stro-iglo, en niet alleen omdat trampoline en speeltoestellen niet ver van de iglo's staan.

Stro-iglo in de winter

Slapen in de stro-iglo in de winter, kan dat wel? Die vraag wordt vaak gesteld, en het antwoord is "jazeker". De iglo's zijn door de ronde vorm sterk en stormbestendig. De dikke wand van stropakken biedt een heel goede isolatie tegen kou en wind. Iedere iglo is voorzien van een kleine kachel, waarmee het snel aangenaam warm is. Giert de wind buiten om de iglo? Binnen is het knus en warm. Én slapen in een bed van stro is altijd aangenaam warm.

Ervaringen gasten

Veel dank voor het warme welkom en de goede zorgen tijdens ons verblijf. Wij hebben overnacht in de prachtige groepsaccommodatie van Hayema Heerd. Inspirerend om op een luxe manier te overnachten in het stro. We hebben enorm genoten van ons verblijf, de workshop met de schapenherder en de mooie omgeving. Wij kunnen de workshop van harte aanraden aan andere organisaties die meer willen leren over hun (interne) samenwerking. Ons team heeft veel geleerd over leiderschapsrollen waarbij de schapen een prachtige spiegel zijn voor ons gedrag.

star star star star star
Landschapsbeheer Flevoland

6 april 2019 Echt een super weekend. Heerlijk gegeten en heerlijk geslapen. Echt een aanrader. Groetjes, de fam. Nijssen

star star star star star
Fam. Nijssen

Leuke ervaring en dat bij ons om de hoek. We zullen dit niet snel vergeten. Alles keurig geregeld en wat een geweldig ontbijt. Fiep en Evert

star star star star star
Fiep en Evert

Je kunt de wereld over reizen, met alle indrukken die daarbij horen. Alles wat je ontmoet, lijkt gewoon, de drukte van de stad, de grandeur van hotels, de chir van restaurants, de show van de shoppingmals en ga zo maar door...!! En dan kom je hier op het platteland van Groningen, het STRO-HOTEL.... Terug naar de tijd van....toen..... je jeugdjaren.....machtig..... Dank jullie wel! Liesbeth en Bert (80 jaar)

star star star star star
Liesbeth en Bert