Bel ons op
+31(0)50 40 30 9 30
Taal
Begin met zoeken

Huifkarren - groepsaccommodatie

Met je vriendengroep, familie, of met een groep collega's kun je alle vier de huifkarren als groepsaccommodatie boeken. Is de groep groter dan 11 personen of is er behoefte aan meer ruimte en meer privacy, dan kun je de stro-iglo's er ook bij boeken. De capaciteit van de huifkarren en de drie stro-iglo's tezamen is totaal 21 slaapplaatsen. De huifkarren plaatsen we in een halve cirkel naast de stro-iglo's. Het is natuurlijk ook mogelijk een tent of caravan er bij te plaatsen.

Ben je opzoek naar een groepsaccommodatie in de winter? Kom dan slapen op de Hooizolder. Hier hebben wij heerlijke bedjes van stro, direct onder het imposante dak van de boerderij. Hier kunnen ca. 14 mensen slapen.

Voor groepen 35 - 40 personen is het mogelijk de huifkarren plus alle bedden van het Stro-hotel te reserveren. De gehele accommodatie - excl. het kampeergedeelte - heb je dan exclusief voor jouw groep.

Gemeenschappelijk ruimte voor de 'huifkar-avonturiers'.

Met mooi weer is de buitenlucht de gemeenschappelijke ruimte. Gezellig met z'n allen rond een kampvuur, laat de verhalen maar komen. Is het te koud of nat, dan kan gebruik gemaakt worden van de Barn&Beach, of we plaatsen een grote partytent bij de huifkarren. Buiten een feest vieren met luide muziek enz. is niet toegestaan. Wil je een feestje organiseren met je gezelschap , vraag dan naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Zelf eten en drinken meenemen is toegestaan. In de zgn. buitenkeuken (= aparte blokhut) zijn alle voorzieningen aanwezig om koffie/thee te zetten en te koken. Een aanrader is het groepsavontuur in de huifkar te combineren met bijv. de workshop Outdoor Cooking. Kok Harrie leert je alle kneepjes van het buiten- koken op open vuren.

Ervaringen gasten

Ook wij hebben een nachtje mogen vertoeven in de iglo wij vonden het een super leuke ervaring, iets wat je anders nooit zult meemaken. We hebben genoten van de regen op het dak. Alleen niet al te best geslapen. Maar dat moet de pret niet drukken. Eerst maar eens wachten op het ontbijt

star star star star star
Jordi en Shannon

Jammer dat wij hier tegelijk waren met andere gasten die vonden om 3 uur ’s nachts, het drumstel uit te proberen. Dat is dan ook de enige wanklank. Top geslapen, origineel, gastvrij, genoten. Ontbijt klasse!

star star star star star
johanna

Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Super leuke locatie en heerlijk verzorgd, dus helemaal prima.

star star star star star
Petra Schuilenga-Hut,

wat vonden we het fijn, op dit prachtige domein. 1 nacht waren we in het kasteel van stro, voor de kindjes een droomcadeau. Even prins en prinses, weg van alledaagse stress. Het was een onvergetelijke nacht en dag en vertrekken daarom met een brede glimlach! liefs uit België P.s. vergeet ik bijna bedankt voor het super lekkere ontbijt. Nu zijn we echt weg, tot onze grote spijt…

star star star star star
Ilona, Freddy Noor en Fiene