Begin met zoeken

Arrangementen voor kleine gezelschappen

Zoek je iets bijzonders voor een weekendje of een midweek weg, of een heerlijke week vakantie? Wil je veel zien en ervaren en laat je je graag door ons inspireren? Maak jouw verblijf bij ons onvergetelijk - ervaar Groningen op z'n best - en boek zo'n uniek arrangement. Natuurlijk is het ook mogelijk meerdere activiteiten te combineren, verdeeld over meerdere dagen. We stellen graag een prachtig programma voor je samen.

Geschikt voor kleine gezelschappen zoals gezinnen, stellen, singles.

Om optimaal te genieten van je verblijf!

Ben je op zoek naar bijzondere arrangementen voor een groter gezelschap, kijk dan bij groepsactiviteiten.

veel geboekt

Arrangement Autopuzzeltocht Groningen

Genieten, nieuwe plekken ontdekken, puzzelen en prijzen winnen: een uniek en veilig uitje in deze donkere dagen. Geschikt voor het hele gezin, met zijn tweeën, of single.
Maak er een compleet verrassingsavontuur van en combineer een bijzondere overnachting in het stro, met zo'n bijzondere autopuzzeltocht. Je kunt kiezen uit een route in het Zuidelijk Westerkwartier of door het Hogeland. De autopuzzelritten zijn ontwikkeld door LocalGroningen.nl.

Vanaf € 167,00 voor twee personen, incl. één overnachting met ontbijt
Meer informatie
Lekkerrrrr!

Culinair arrangement met restaurant Piloersemaborg

Op loopafstand is een bijzonder restaurant te vinden: de Piloersemaborg, waar chefkok Dick Soek de scepter zwaait. Voor liefhebbers van goed eten is verdere toelichting dan niet nodig. De aller-allerbeste producten en ingrediënten uit het noorden komen op je bord in een heerlijk menu. Een arrangement voor avonturiers en fijnproevers.

Prijs vanaf € 165,00 pp, incl. overnachting Hayema Heerd
Lees meer
veel geboekt

Arrangement Wadlopen

Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte? Wadlopen: tot de knieën in het slik en soms door een slenk, het is soms even doorzetten. Maar wat is het een sensatie dit te beleven! Te boeken als Waddenarrangement in combinatie met overnachting in het stro.

Wil je wadlopen als groepsactiviteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 75,00 pp, incl. overnachting
Meer informatie
Stttt. heel mooi!

Arrangement Vaarsafari Lauwersmeer

Waar vind je wilde paarden, exotische dieren en ongerepte natuur in Nederland? Stap aan boord van de Vlinderbalg, vaar over het Lauwersmeer en je zult sprakeloos zijn. Zoveel Schotse runderen en wilde paarden maar ook grote roofvogels als de kiekendief, slechtvalk en de zeearend cirkelen boven het gebied. Als arrangement te boeken vanaf april tot en met september, in combinatie met een overnachting bij de Hayema Heerd.

Vanaf € 75,00 p.p. (incl. overnachting)
Lees meer

Inboeringscursus – Boer’n Business

Is het tijd voor een keer heel iets anders? En houd je van actief zijn in de buitenlucht? Ben je liever moe dan lui en heb je altijd al willen weten wat er zoal op onze boerderijen gebeurt? Boek dan de bijzondere Boer'n Business 'Inboeringscursus'. Als je wilt mag je een keertje melken zoals vroeger, en daarna ontdekken hoe het in de moderne tijd er aan toe gaat op de boerderij.
(Ook geschikt voor kinderen vanaf minimaal 4 jaar.)

Vanaf € 50,00 p.p. voor volwassenen en € 14,00 p.p. voor kinderen (excl. overnachting)
Lees meer:

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!