Begin met zoeken

Beregezellige groepsactiviteiten

We bieden diverse activiteiten voor groepen, die in combinatie met een lekkere lunch, vergadering en/of overnachting geboekt kunnen worden.

De meeste workshops en activiteiten zijn standaard geschikt voor groepen tot zo'n 15 tot 20 personen, sommige activiteiten zijn ook prima geschikt voor groepen tot 50 of zelfs nog meer personen. Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten te combineren om tot een passend programma te komen. We denken graag mee!

veel geboekt

Workshop Schapen drijven

Schaapjes tellen, maar dan anders

"O, jee! De schapen springen weer alle kanten op"! Een kreet die veel geuit wordt tijdens de workshop Schapen drijven. Leidt samen met je groep de schapen veilig door een parcours. Wie doet dat je na?

Hoe leer je in een paar uur, op een vrolijke manier, als team beter samen te werken? De schaapjes laten het je helder zien. De opdracht is simpel: begeleidt een koppel schapen over het weiland, passeer diverse hindernissen en breng ze weer terug in de pen.

Meer informatie
Nieuw!

Workshop Film maken

Altijd al een filmster, razende reporter of nieuwslezer willen zijn? Sta je niet graag in the picture en klim je liever op de stoel van de regisseur of cameraman? Het kan allemaal!

Of jullie nu kiezen voor het maken van je eigen speelfilm, commercial, journaal of lipdub; iedere deelnemer doet actief mee en alle workshops worden begeleid door ervaren regisseurs. Je zult versteld staan van het eindresultaat! Een blijvende herinnering aan deze workshop waar je met je collega's, vrienden of familie vast nog lang over na zult praten.

Meer informatie