Bel ons op
+31(0)50 40 30 9 30
Taal
Begin met zoeken

Romantisch overnachten voor twee

Waan je als prins en prinses in het strokasteel. "You’re invited by her Royal Highness?". De ruime sprookjes schuur is voorzien van draperieën, zware kroonluchters, zachte koeienhuiden op de grond, kasteelstoelen en nog veel meer. Je slaapt op een groot bed, opgemaakt met een dik pak stro. Daar bovenop een comfortabel topdekmatras. Een zacht donzen dekbed en fraai bedlinnen geven een gevoel van opperste luxe. Het Strokasteel heeft een ruime badkamer met luxe douchecabine, toilet en wastafel.

's Morgens verzorgen we graag een uitgebreid ontbijt in het Strokasteel. Deze kan worden bijgeboekt. Als het mooi weer is kan er ook buiten gegeten worden in de boomgaard of op ons mooie terras.

Wanneer Hayema Heerd een huwelijksfeest verzorgt, is het Strokasteel altijd beschikbaar voor het bruidspaar en hun gasten.

Bijzonder overnachten voor gezinnen met kinderen en groepen.

Het Strokasteel biedt ruimte voor twee tot max. zes personen. Wil je met je gezin komen slapen in het Strokasteel, dan ben je 'gewaarschuwd' - de kinderen willen niet meer weg. Het stro, de sfeer, de ruimte, alles nodigt uit tot spelen en fantaseren over het leven in een echt kasteel. Direct naast het Strokasteel is de grote ruimte met tafeltennistafel, schommel, drumstel. Buiten en in de Barn & Beach (het binnenstrand) is er voor kinderen van alles te beleven.

In combinatie met de hooizolder en de stro-iglo's kunnen ook grotere groepen gebruik maken van het Stro-Hotel. Vraag naar de mogelijkheden.

Strokasteel in de winter

Eén ding is zeker: degenen die niet worden afgeschrikt door een beetje kou ervaren een speciaal winteravontuur. Het Strokasteel heeft geen centrale verwarming (een echt kasteel heeft dat natuurlijk niet); een open haard - met het vele stro - is uiteraard geen goed idee. In het Strokasteel wordt het gebied rond de eettafel verwarmd met warmtestralers. De rest van het kasteel is lekker fris. De badkamer heeft wel verwarming. De bedden hebben een elektrische deken. Met fleece dekens, warme knuffels in bed, wollen slaapmutsen zorgen we er voor dat je het toch lekker warm kunt hebben. En als je het dan toch nog koud hebt, dan kruip je gewoon gezellig tegen elkaar aan in bed. Een bed van stro biedt altijd warmte, ook als het echt koud is.

Ervaringen gasten

Je kunt de wereld over reizen, met alle indrukken die daarbij horen. Alles wat je ontmoet, lijkt gewoon, de drukte van de stad, de grandeur van hotels, de chir van restaurants, de show van de shoppingmals en ga zo maar door...!! En dan kom je hier op het platteland van Groningen, het STRO-HOTEL.... Terug naar de tijd van....toen..... je jeugdjaren.....machtig..... Dank jullie wel! Liesbeth en Bert (80 jaar)

star star star star star
Liesbeth en Bert

22 april 2019 Beste Hans en Wil, Wij hebben mijn vriendin samen met haar kinderen een "STRO WEEKEND" aangeboden. WAT EEN WEEKEND! Rust, rust en nog eens rust. Heerlijk geslapen en lekker gedoucht. Echter twee verwijten: A) Waarom hebben jullie zo'n wereld hond. We noemen hem Boris. Zijn eigen naam kunnen we niet uitspreken. B) Waarom hebben jullie zo'n wereldleven, waarin je mensen alleen maar blij maakt?! Wij zijn al dagen opzoek geweest naar de 5 sterren die jullie verdienen. Dan hebben we het nog niet eens over het ontbijt gehad. Een 10+ en een Griffel. Menig 5 sterren hotel kan hier een voorbeeld aannemen. Nogmaals hartelijk dank en zeker tot ziens!! Groetjes Fabienne, Dominique, Alie en Johanna

star star star star star
Fabienne, Dominique, Alie en Johanna

Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Super leuke locatie en heerlijk verzorgd, dus helemaal prima.

star star star star star
Petra Schuilenga-Hut,

Wij hadden de stro-iglo en om eerlijk te zijn moesten we echt eerst even landen. Vanuit de hectiek met tv en internet naar helemaal niks, rust! Maar toen we eenmaal geland waren………………. Heeeeeeeerlijk geslapen, gelezen, ontbijt in het zonnetje, kortom; COMPLETE ONTSPANNING! Een echte aanrader

star star star star star
Lydia van Drunen