Bel ons op
+31(0)50 40 30 9 30
Taal
Begin met zoeken

Op zoek naar een bijzondere en originele vergaderlocatie in Groningen?

Je wilt er met je team/afdeling/bedrijf op uit, de klokken gelijk zetten, nieuwe werkwijzen doornemen. Meestal lukt dat minder goed in de eigen vergaderruimtes. Deze gebruikelijke vergaderruimtes nodigen niet uit je dagelijkse patroon te doorbreken, en nieuwe creativiteit aan te boren.

Een vergaderlocatie - anders dan anderen, niet het standaard hutje op de hei, maar wel 't liefst in een groene omgeving - is wat je zoekt. Je wilt even weg uit de hectiek en voor even geen dwang van continue bereikbaarheid. Glimmende luxe, hippe design, de allernieuwste hi-tech mogelijkheden vind je misschien van minder belang. Spreekt juist 'stoer', 'puur', 'origineel' meer aan als de sfeer voor de vergaderlocatie die je zoekt? Vind je het bovendien waardevol dat de locatie maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt? Centraal gelegen in het noorden van Nederland, niet ver van de stad Groningen en uniek gelegen in het Nationale Landschap Middag-Humsterland, vind je deze locatie.

De plek is prachtig, de vergaderruimtes in de boerderij zijn bijzonder én comfortabel, overnachten kan in het Stro-Hotel, het eten en drinken is er goed én de mensen die er werken zijn professioneel, uiterst flexibel en zeer gastvrij. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

Verschillende vergaderruimtes

Voor groepen vanaf minimaal 6 tot ca. 100 personen:

  • de kleine ruimte is geschikt tot ca. 15 personen
  • de grote ruimte is geschikt tot ca. 100 personen
  • Barn&Beach, geheel afhankelijk van het doel.

Je kunt zelf kiezen welke ruimte 't meest geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. In alle ruimtes is gebruik van beamer, scherm, flip-overs mogelijk. Mooi weer en ben je toch liever buiten? Ga dan gerust verder op het sfeervolle, beschutte bamboeterras en in de boomgaard.

Ga naar de vergaderruimtes

Teambuilding, trainingen, workshops

Veel lol en een serieuze uitdaging maken een training of teambuildingsactiviteit effectief, want alleen dan wordt er na afloop nog veelvuldig over nagepraat. Met meerdere trainers en enkele regio-partijen hebben we diverse originele teamactiviteiten ontwikkeld. Veel van de activiteiten hebben zichzelf bewezen effectief te zijn, én we hebben een paar nieuwe supergave workshops aan het aanbod toegevoegd. Ook voor grotere groepen > 50 personen is er een aanbod.

Met veel overgave en plezier worden grenzen verlegd
Ga naar Activiteiten en workshops

Beurs, expositie, evenement

Standaard locaties voor een beurs of evenement met veel vloeroppervlakte, daar zijn er vast meer van. Maar waar vind je een beursvloer met meerdere ruimtes, boven, beneden, groot en intiem, buiten, binnen, op het stro of in het zand? In Oldehove, ca. 15 minuten van de stad Groningen bij Stro-Hotel Hayema Heerd. Nog meer pluspunten: echt leuke koffie/thee corners, ruimte voor foodtrucks. De buitenruimte biedt veel mogelijkheden voor bijv. een area met diverse kleine tenten of juist één grote. De locatie is centraal gelegen in het noorden, goed bereikbaar, met gratis parkeerruimte.

Voor een evenement waar het echt eens anders mag.
Ga naar contactformulier

Ervaringen gasten

We vonden het een zeer geslaagde middag. Erg leuk om een keer schapen te drijven en Ralf is een prachthond. Ingrid Veltman

star star star star star
RUG, Faculteit FSE

Jullie hebben een leuke locatie en het doel van de bijeenkomst is gerealiseerd. Eerst plenair en daarna verdeeld over de ruimte in groepen werken. Verzorging van de koffie/thee en de lunch was helemaal prima! Een minpuntje. Het was een koude dag en als je dan stil zit, was het te koud. Eerst werd aangegeven dat de vloerverwarming aan was, maar daar merkten we niets van. Er werd gelukkig extra verwarming geregeld. We komen graag nog eens terug bij jullie.

star star star star star
Hanze hogeschool

Dank voor een leuke, gezellige dag en de goede begeleiding! We hebben als team een prachtige dag gehad.

star star star star star
Sander van Weerden, Nouryon, Delfzijl

Veel dank voor het warme welkom en de goede zorgen tijdens ons verblijf. Wij hebben overnacht in de prachtige groepsaccommodatie van Hayema Heerd. Inspirerend om op een luxe manier te overnachten in het stro. We hebben enorm genoten van ons verblijf, de workshop met de schapenherder en de mooie omgeving. Wij kunnen de workshop van harte aanraden aan andere organisaties die meer willen leren over hun (interne) samenwerking. Ons team heeft veel geleerd over leiderschapsrollen waarbij de schapen een prachtige spiegel zijn voor ons gedrag.

star star star star star
Landschapsbeheer Flevoland