Begin met zoeken

Feestlocatie Hayema Heerd

Iets te vieren? Huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag? Hayema Heerd biedt je een feestlocatie op slechts 15 minuten van de stad Groningen. Het Groningse landschap dient als het perfecte decor voor een mooi feest. In de voormalige grote boerderij is de sfeer van vroeger nog goed bewaard gebleven. Je vindt er een authentieke en robuuste omgeving, gecombineerd met een verrassend elegante, of juist vrolijke touch.

Kies uit twee unieke ruimtes voor jouw feest. Zo hebben we een grote ruimte, wat door het grote rieten dak en de imposante balken een rustieke uitstraling heeft. En je kunt feesten - lekker vrolijk en beetje exotisch - op het strand in de ‘Barn & Beach’.

Wat de reden ook is om een ​​feest of uitje te organiseren. Een succes is gegarandeerd. We bieden veel mogelijkheden: een halve of hele dag, voor een avond of een weekend. Bekijk het brede scala aan speciale Activiteiten. Wil je een feest met overnachtingen samen met jouw gasten, dan bieden wij onze unieke overnachtingsmogelijkheden in het Stro-hotel, op de camping, en in unieke huifkarren.

Huwelijksfeest op de boerderij, a real barnwedding!

Groene omgeving, strobalen met mooie kant stoffen, stoere stal, bamboeterras, appelboomgaard, relaxed, rustiek, ontspannen, niets moet, er kan juist veel, bohemian, festival sfeertje, vrolijkheid, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Met mooi weer veel buiten, maar binnen is het ook heel gezellig.

Hangt er een verloving in de lucht en ben je nieuwsgierig?

Ga naar huwelijksfeest

Bedrijfsfeest

Een goed bedrijfsfeest is een combinatie van vrolijke sfeer, leuke activiteiten, iets nieuws, misschien een beetje ludiek, lekker eten en drinken, goede muziek. En dat alles op een locatie die niet als massaal overkomt en waar persoonlijke aandacht centraal staat. Een bedrijfsfeest op de Hayema Heerd is gegarandeerd een uniek feest.

bedrijfsfeest

Familiefeest

Valt er iets te vieren in de familie? Dan wil je er misschien op uit met de hele familie - een hele dag, een avond, of misschien een heel weekend. We bieden veel mogelijkheden.

Een geheel door ons verzorgd arrangement incl. drankjes, hapjes, eten, overnachten en ontbijt is mogelijk. Alls jullie het liever zelf willen regelen, dan kan dat ook. We adviseren dan graag over wat er zoal mogelijk is.

familiefeest

Beachparty

Een beachparty in Groningen? Kan dat? Ja zeker!
Kom binnen in de Barn&Beach en "Pretend you are on the beach". Als de eerste tekenen van het voorjaar zich aandienen, wat is er dan nog leuker dan een vrolijk strandfeestje?
Maar ook in de winter is het megaleuk 'op het strand'. Je kunt er zelfs slapen in een huifkar.

beach party
quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon

Bedankt voor deze ongelofelijke mooie herinnering, Het was echt top! Heerlijk genoten, fantastisch eten en goede service op een pracht locatie. Iedereen is heerlijk blijven slapen en we hebben alleen maar lovende woorden gehoord. Kids blij, ouders blij! Dat was het motto van deze bruiloft. En die missie is zeker geslaagd. Heel erg bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Ga zo door!

star star star star star
Huwelijksfeest Chris en Saskia

Bedankt voor jullie uitstekende service afgelopen zaterdag. Iedereen heeft ontzettend genoten en vond de locatie ontzettend gezellig.

star star star star star
Ziggo/Vodafone

September 2018 Wat hebben wij een fantastische trouwdag bij jullie gehad. Een super verzorgde buitenbruiloft en een spectaculair feest. En heel sfeervol overnachten in de Iglo als afsluiter. Het was werkelijk fantastisch! Wij hebben enorm genoten. Ruther en Esther

star star star star star
Rutger en Esther