Begin met zoeken

Boerderijcamping Hayema Heerd biedt een bijzondere kampeerervaring

Op onze boerderijcamping kun je kamperen zoals vroeger. De pure natuur kampeerbeleving waar ‘niets moet en alles kan’. Eenvoud, natuur en vrijheid combineren we op onze boerderijcamping met gemoedelijke en vrolijke gastvrijheid. Verdeeld over ons gehele terrein van ruim 1,7 ha. hebben we 15 ruime kampeerplekken: mooie plaatsen met zon en een fantastisch uitzicht, enkele beschutte plekken met zon en schaduw en als de boomgaard vrij is, sta je daar met een kleine tent fantastisch. Zoek het mooiste plekje maar uit en plaats de tent en/of caravan zoals je dat het liefste wilt.

Heb je liever geen zorgen over allerlei spullen mee, en wil je toch genieten van het mooie Groningse land, kies dan voor één van onze huifkarren. Of ben je meer een type voor glamping - bed staat klaar en opgemaakt, en geen zorgen over een volgepakte auto? Dan is de stro-iglo (onderdeel van het stro-hotel) een plezierige en avontuurlijke oplossing.

Naast een mooie kampeerplek kun je gebruik maken van ons aanbod van activiteiten. We werken samen met diverse locals en bedrijven in de regio. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vaak wordt de vraag gesteld of honden welkom zijn op de Hayema Heerd. Antwoord: honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Sanitair en overige faciliteiten

 • Alle kampeerplekken hebben een watertappunt en elektra (10 amp.)
 • Sanitair voorzieningen op drie verschillende locaties verdeeld over het terrein + enkele mobiele toilet- en douche-units. Kan als privé-sanitair worden aangevraagd á € 10,00 per dag.
 • Toilet en douche voor rolstoelgebruikers
 • Op aanvraag gebruik van de kookvoorzieningen, koeling enz.
 • Wasmachine
 • Op bestelling broodjes 's morgens
 • Fietsverhuur
 • Diverse wandel- en fietsroutes, advies over activiteiten, restaurants enz. in de omgeving
 • Deelname (individueel of in groepsverband) aan één van onze activiteiten (tegen vergoeding)

Kamperen met een groep

Niets zo leuk om gezellig met vrienden, families een weekendje kamperen. Wat zoek je dan? Een camping waar de groep in ieder geval bij elkaar kan staan, waar volop ruimte is voor kinderen om te spelen. Ook is het fijn dat de groep met minder mooi weer een binnenruimte kan gebruiken. Hiervoor is de Barn&Beach beschikbaar (mits niet verhuurd). Ook voor een groep alleenstaande ouders met kinderen is onze boerderijcamping uitstekend geschikt. Is de groep groter dan 75 personen, en er is tijdig geboekt, dan bestaat de mogelijkheid het kampeergedeelte van de Hayema Heerd exclusief te boeken.

Gasten van een (huwelijks) feest kunnen blijven slapen op de camping. Dat is dubbel feest.

Prijs groepskamperen op aanvraag
Vraag offerte aan

Tipi tentenkamp

Nieuw op de Hayema Heerd is een tipi tentenkamp. Ideaal voor groepen vanaf ca. 24 personen zoals schoolklassen, sportverenigingen, families en vriendengroepen. Zo hoef je zelf geen kampeermiddelen mee te nemen, maar kun je wel die échte back-to-basic kampeerervaring hebben. Midden tussen de weilanden voor op en top ontspanning, maar met voldoende mogelijkheden voor gezellige kampactiviteiten, door jullie zelf geregeld of door ons verzorgd.

Klik hier voor meer informatie

Kinderen zijn welkom

Hebben kinderen voldoende ruimte en vertier op de camping, dan zie je ze de hele dag niet weer en kun je als ouder ook genieten. Daarvoor is een uitdagende omgeving nodig, waarin van alles te ontdekken en te spelen is.

Wat bieden we zoal voor kinderen:

 • Trampoline, schommels, tafeltennis, skelters, bordspelletjes, schapen en kippen voeren, kampvuurtjes maken, de Barn & Beach = binnenstrand, voor spelen met zand en water
 • Slootjes met veel kikkers, een enkele vis én een watervlot
 • Volop buitenruimte voor balspelen In de zomer een groot zwembad, gebouwd van stropakken (mits goed weer). Hier meer over: vakantie met kinderen?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees de eerste die op de hoogte is van ons laatste nieuws. Volg ons ook op Facebook en Instagram!

quote top icon

Ervaringen gasten

quote icon