Begin met zoeken

Romantisch overnachten in het noorden van Nederland

Samen een romantisch weekendje weg, en wil je even weg uit de drukte? In het mooie noorden van Nederland vind je bijzondere accommodaties, waar je gezellig met je partner een super romantisch weekend weg kunt beleven. Kies een mooie stro-iglo, of misschien wil je als prins en prinses verblijven in het Strokasteel. Meer het avontuurlijke type? Dan is zo'n stoere huifkar geweldig.

De stro-iglo's behoren tot de bijzondere accommodaties van het Stro-Hotel. Het Stro-Hotel biedt bijzondere overnachtingen, nl. Slapen in een bed van stro!

De​ ​iglo’s​ zijn​ geheel gebouwd​ ​van​ ​stro.​ ​Ze​ ​hebben​ ​een​ ​glazen​ ​koepel​ ​in​ ​de​ ​nok,​ ​zodat​ ​je​ ​vanuit​ ​je​ ​bed​ ​‘s nachts​ ​naar​ ​de​ ​sterren​ ​kunt​ ​kijken​ ​en​ ​samen​ ​kunt​ ​mijmeren​ ​over​ ​wat​ ​de​ ​toekomst​ ​jullie​ ​gaat brengen.​ ​

Vind je het slapen in stro helemaal geweldig, maar heb je liever een eigen badkamer, dan is het strokasteel misschien voor jou de beste optie.

Een romantische overnachting met een meer stoer thema, lekker buiten, puur avontuur met je partner, kies dan gerust zo'n bijzondere huifkar.

We stellen graag een romantisch arrangement samen, bijv. in combinatie met een heerlijk diner in een toprestaurant, of met een leuk uitje. Houd je van verrassingen? Kies dan "Op goed Geluk".

Een romantische overnachting in Groningen cadeau geven is altijd een goed idee. Er zijn verschillende mogelijkheden.