Centraal gelegen vergaderlocatie Noord-Nederland
Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in het Noord-Nederland, en je vindt vooral veel standaard locaties? Dan zou je toch een kijkje moeten nemen bij de Hayema Heerd.
Bij de Hayema Heerd bieden we drie verschillende ruimtes, voor kleinere en voor de wat grotere gezelschappen; van ca. 10 - ca. 120 personen kun je bij ons terecht.
De ruimtes van de Hayema Heerd zijn zeer geschikt voor trainingen, workshops, lezingen, bedrijfspresentaties. Ook voor een fair, beurs of bijv. festival zijn de ruimtes en de gehele ambiance zeer sfeervol.
De vergaderlocatie kan gecombineerd worden met bijzondere vergaderbreaks.
Na enkele uren stilzitten op een stoel is een actieve activiteit tussendoor natuurlijk zeer welkom. We hebben een gevarieerd aanbod van bijzondere activiteiten voor een vergaderbreak samengesteld, zowel diverse buiten- als ook binnenactiviteiten, mocht het een keer minder goed weer zijn.
Wissel een vergadering of training eens af met een spannende en hilarische workshop VR, of met een workshop Lego Bouwen. Lekker naar buiten? De workshop Schapen Drijven, of een sportieve toer op de Elliptigo's bieden een geweldige energie-boost.
Vergaderlocatie in Noord-Nederland incl. overnachting
Voor een meerdaags vergader- of trainings evenement bieden we in Noord-Nederland een onvergetelijke ervaring, nl. een uitstekende verzorging tijdens de vergadering of training én een overnachting in het internationaal bekende Stro-Hotel Hayema Heerd. Dat is weg van de standaard, uniek en ludiek en tevens comfortabel.
Catering tijdens het vergaderarrangement
Als je bij ons komt voor een vergadering, bijeenkomst of training dan wil je uiteraard goed verzorgd worden. We bieden tal van mogelijkheden in verschillende prijsklassen: koffie/thee, watertjes, huisgemaakte lekkernijen, (gezonde) snoeperijen, lunches, 5-uur snackjes, heerlijke diners en voor wie blijft overnachten een gezond ontbijt.
We werken samen met diverse goede cateraars en goede koks, zijn daardoor flexibel in ons aanbod en kunnen heel goed inspelen op iedere vraag. De koks met wie wij werken staan er op voor dat zij ingrediënten en(seizoens)producten gebruiken die zoveel als mogelijk uit de eigen regio komen en waar mogelijk biologisch.